Pratite nas!

Aktuelno

Na Voždovcu u subotu “Zmaj otvorenog srca“

Objavljeno

-

Foto: pixabay.com
U subotu 28. 09. 2019. od 10h do 13h u Osnovnoj školi „Zmaj Jova Jovanović“ na Voždovcu  (Meštrovićeva 19), biće održan jesenji vašar pod nazivom „Zmaj otvorenog srca“.

Prošlogodišnji vašar prevazišao je sva očekivanja organizatora pa samim time OŠ „Zmaj Jova Jovanović“ ponovo organizuje ovo dešavanje koje afirmiše pozitivne vrednosti, podstiče decu na kreativnost, samostalan rad i preduzetništvo i mogućnost da bi jesenji vašar mogao da postane deo tradicije škole.

Ove godine pripremljen je zanimljiv sadržaj pogotovo za decu koja će upoznati bombondžiju, sustreti se sa popularnom igrom autićima „1,2,3“, a najhrabriji će se oprobati u streljaštvu. Takođe će se u školskom dvorištu nalaziti velika bina sa ozvučenjem a na njoj će predstavnici animatori realizovati različite igre u kojoj će mališani moći da učestvuju.

Ova manifestacija je zamišljena kao proslava radosti, humanosti  i povezivanja škole sa različitim institucijama, ljudima iz okoline, ali i kao mogućnost da se humanošću svih koji učestvuju u ovoj manifestaciji, nekome i pomogne.

 

Lajkujte nas na Facebooku!

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar Login

Vaš komentar

Popularno