Pratite nas!

Aktuelno

Sednica Skupštine grada zakazana za sredu, 14. novembar

Objavljeno

-

Foto: flickr.com/Ulrich Latzenhofer
Foto: flickr.com/Ulrich Latzenhofer

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za sredu, 14. novembar, osmu sednicu Skupštine grada.

Na dnevnom redu sednice naći će se Predlog odluke o otpisu potraživanja dospelih na dan 31. decembra 2016. godine, po osnovu neizmirenih potraživanja za stanove solidarnosti Grada Beograda prema privrednom društvu „Galenika” a.d. iz Beograda.

Odbornici će odlučivati i o Predlogu odluke o postavljanju sistema javnih bicikala na teritoriji grada Beograda, Predlogu odluke o izmenama Odluke o Gradskoj upravi Grada Beograda, kao i o Predlogu odluke o izmenama i dopunama Odluke o Gradskom pravobranilaštvu Grada Beograda.

Na dnevnom redu je i Predlog detaljne regulacije za deo Bloka 65 u opštini Novi Beograd, Predlog plana detaljne regulacije Bloka između ulica Vojvode Stepe, Otokara Keršovanija, Bilećke i Generala Rašića na Voždovcu, Predlog plana detaljne regulacije komercijalne zone uz Ibarsku magistralu, kao i nekoliko predloga odluka o izradi planova detaljne regulacije.

Odbornici će po skraćenom postupku odlučivati o predlozima rešenja o razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, kao i o predlozima rešenja o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Beograda.

Izvor: beograd.rs | Foto: flickr.com/ Ulrich Latzenhofer

Lajkujte nas na Facebooku!

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar Login

Vaš komentar

Popularno