Pratite nas!

Aktuelno

TAKSISTI OSMI DAN BLOKIRALI GRADSKE ULICE! PORUČUJU: Premijerka nije u pravu!

Objavljeno

-

Foto: bgd365.rs
Osmi dan protesta beogradskih taksista protekao je uobičajeno!

Gradske ulice su i danas bile blokirane od strane taksista, koji protestuju, kako kažu zbog do ispunjenja njihovih zahteva, odnosno ukidanja aplikacije „CarGo“.

Kao i prethnodnih dana, taksisti su se okupili i krenuli sa četiri lokacije u gradu – u Bloku 70, kod hale „Aleksandar Nikolić“, Kumodraškoj i na Obrenovačkom putu, odakle su krenuli ka centralnim gradskim ulicama blikirajući oko 14 časova Trg Nikole Pašića, Takovsku, Kneza Miloša i ostale ulice u blizini. Ovo je proizvelo otežano ovijanje saobraćaja, naročito gradskog prevoza, pa su se mnogi Beograđani i posetioci Beograda, odlučili da nastave pešice.

Tokom današnjeg protesta, ispred Ugovorne privredne taksi komore Srbije obratio se Boško Vukojević, koji je premijerki Ani Brnabić poručio da u aktuelnom zakonu nema rupa, te da njena jučerašnja izjava nije istinita.

Podsećamo, premijerka Ana Brnabić je juče izjavila da kompanija „CarGo“ ne krši zakon, već da je pronašla rupu u zakonu. Takođe, premijerka je pozvala taksite na razgovor sa Vladom Srbije.

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno