Pratite nas!

Aktuelno

TRENUTNO SE GRADE 4 ŠOPING CENTRA U BEOGRADU – PRVI SE OTVARA POČETKOM SLEDEĆE GODINE!

Objavljeno

-

Foto: pixabay.com
U Beogradu su trenutno u fazi gradnje čak četiri šoping centra.

Zaključno sa decembrom 2020, Beograd će biti bogariji za: ,,Big Fashion park“ (Palilula), ,,Beo Shopping mall“ (Zvezdara), ,,BW Galerija“ (Beograd na vodi/Savski venac) i ,,West 65 mall“ (Novi Beograd).

Prema trenutnim podacima, najpre se očekuje otvaranje ,,Big Fashion park“ na proleće 2020, potom otvaranje ,,Beo shopping centra“ početkom leta, ,,BW Galerije u septembru i ,,West 65 mall“ u decembru 2020.

Iako željno isčekujemo buduće brendove, za sve centre, sem ,,Big Fahion Parka“ još uvek nije poznato koji će se brendovi naći u njima.

Prema trenutnim informacijama u ,,Big Fashion Parku“ biće zastupljeni sledeći brendovi: Decathlon, Jysk, Winwin, Pet centar, Inmedia, Galerija podova, Maxi, Babylon park, Dm drogerije, Ivančić i Sinovi, Home plus, Non spot fitness, Golden Beauty.

Izvor: instagram.com/beogradskiprojekti

Lajkujte nas na Facebooku!

1 komentar

1 komentar

  1. Aleksandar

    25. avgusta 2019. u 19:11

    A jel može malo detaljniji opis? Na primer ulica i broj gde se grade pomenuti TC ili izmedju kojih ulica i tako to. Za blok West 65 prvi put cujem, nemam pojma gde je to, iako u Beogradu zivim 45 godina. Palilula je malo širok pojam, može da bude i sa druge strane Dunava, recimo (Krnjača itd.). Beo Shopping mall je konkretno Učiteljsko naselje – Šumice, moze da potpadne i pod Konjarnik. Kada kažete „na Zvezdari“ to može biti i u Mirjevu i u Dimitrija Tucovića i kod Vuka. Niste pomenuli Miškovićev TC na Auto komandi i TC kod Mostara (Skyline u Drinskoj).

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar Login

Vaš komentar

Popularno