Pratite nas!

Aktuelno

VESIĆ O RADOVIMA NA TRGU REPUBLIKE: Sve ove radove izvođač mora da uradi o svom trošku! Pedeset puta ću ih vraćati za svaku kocku!

Objavljeno

-

Foto: bgd365.rs
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je danas putem zvanične Fejsbuk stranice, da je izvođaču radova na rekonstrukciji Trga Republike naložio da se izvrši novo slaganje kocki na kolovozu.

– Kako sam juče naložio kompaniji Štrabag, jutros u 07.00 sati radnici su počeli sa novim slaganjem kocki. Kolovoz oko Trga mora da bude dostupan svim korisnicima u saobraćaju, a ne samo vozačima. Kada kocke budu presložene kolovoz će moći da koriste biciklisti i moticiklisti. Sve ove radove izvođač mora da uradi o svom trošku. – poručio je Goran Vesić.

Takođe, Vesić kaže da radovi na Trgu Republike neće uticati na odvijanje saobraćaja, kao i da je rok za popravku od 35 do 40 dana.

– Dok popravka kocki bude trajala saobraćaj oko Trga odvijaće se neometano. Rok koji im je dat je 35-40 dana. Pedeset puta ću ih vraćati za svaku kocku dok ne urade posao kako treba, zaključuje Vesić.

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno