Pratite nas!

BGD Vesti

PLANIRATE NA ADU CIGANLIJU? Jedna stvar bi vas mogla STRAŠNO IZNERVIRATI!

Objavljeno

-

Foto: bgd365.rs
Foto: bgd365.rs
Posetioci Ade Ciganlije ove sezone mogu ostati negativno iznenađeni činjenicom da jedna od omiljenih letnjih poslastica mališana, ali i starijih nije tako lako dostupna, bar ne u svim delovima ovog beogradskog kupališta.

Naime, sladoled koji se prethodnih sezona na Adi Ciganliji mogao kupiti na svakih stotinjak metara u delu šetališta najpoznatijeg beogradskog kupališta, čini se da ove godine nije tako lako dostupan, javljaju naši čitaoci. U šetačkoj zoni na savskoj strani jezera, u delu od „bandžija“ do kraja Ade Ciganlije postoje svega dva frižidera omiljene letnje poslastice. Od toga, jedan frižider se nalazi neposredno posle dela namenjenog ljubiteljima ekstremnih sportova – bandžija, dok se drugi nalazi u neposrednoj blizini kafe restorana „Na kraj sveta“.

Kako kažu naši čitaoci, udaljenost između dva frižidera je, prema njihovoj slobodnoj proceni veća od jednog kilometra. Istini za volju, na Adi Ciganliji postoji i tzv. sladoled na kugle, koji se može kupiti u restoranima i kafićima, ali čija cena je iznad one koja važi za industrijski sladoled.

Ne ulazeći u detalje poslovnog odnosa između JKP „Ada Ciganlija“ i snabdevača sladoledom na popularnom beogradskom izletištu, ovakva okolnost bi svakako trebala uticati na povećanje broja frižidera kako bi sladoled bio dostupniji posetiocima, koji su svakako jedva čekali period stabilizacije vremenskih prilika ne bi li uživali u prirodi, sunačanju, kupanju, pa i u sladoledu. Na obostrano zadovoljstvo.

ALAL VERA – Ove gospođe su razveselile sve putnike u gradskom prevozu! EVO KAKO (VIDEO)

BEOGRAĐANI, NE NAPUŠTAJTE DOMOVE: Ove stvari morate uraditi da biste bili zaštićeni narednih dana!

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno