Pratite nas!

BGD Vesti

U Valjevskoj ulici na Banovom Brdu konačno završeni radovi!

Objavljeno

-

Foto: pixabay.com
Završeni su radovi na zameni kišnog kolektora u Valjevskoj ulici na Banovom brdu. Ova ulica je u prethodnom periodu rekonstruisana zbog velikih oštećenja nastalih usled obimnih padavina.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je izjavio da tokom velikih poplava, koje su se dogodile u Beogradu početkom leta, ali i u slučajevima obilnih padavina u prethodnim godinama, Valjevska ulica je postala jedna od poznatijih u Beogradu. Budući da je reč o veoma strmoj ulici koja prihvata vodu iz velikog broja manjih saobraćajnica, često je dolazilo do pojave bujica. Bilo je velikih problema jer kanalizacija i vodovod nisu bili urađeni kako treba, pa je pucanje cevi dovelo do pucanja asfalta. Takođe je izjavio da će se voda i dalje slivati sve dok ne bude urađen kolektor u gornjem delu, ali je sigurno da je pojava ekstremne štete sada sprečena.

Pored zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, završne radove su obišli i predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, član Gradskog veća Zoran Adamović i direktor JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” Dragan Đorđević.

 

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno