Pratite nas!

Gradski prevoz

Izmena režima saobraćaja javnog prevoza na linijama 20 i 21A

Objavljeno

-

Foto: bgd365.rs
U periodu od 15. 08. do 02. 09. 2019. doći će do promene u radu linija javnog prevoza zbog izvođenja radova na priključenju vodovodne i kanalizacione mreže tržnog centra na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeva. Radovi će se izvoditi u dve faze.

Zbog izmene javnog prevoza linije br. 20 će u smeru ka Mirjevu saobraćati redovnom trasom, dok će u smeru ka Velikom mokrom lugu saobraćati ulicama Mis Irbijeva, Križanićeva, Velikomoravska, Voislava Ilića i dalje redovno, a vozila sa linijama br. 21A će u smeru ka Učiteljskom naselju saobraćati u skladu sa trasom definisanom u sklopu radova na Trgu republike dok u smeru ka gradu saobraćati ulicama Mis Irbijeva, Križanićeva, Velikomoravska, Voislava Ilića.

Vozila sa linije br. 20 koristiće stajalište “Rimska“ u smeru prema Velikom mokrom lugu koju u postojećem režimu koriste linije 19 i 29, dok će vozila br. 21A u smeru prema gradu koristiti privremeno stajalište “Vojislava Ilića“ u ulici Velikomoravska. 

U drugoj fazi koja počinje od 25. 08. do 02. 09. 2019. godine biće ukinuto stajalište “Rimska“ za obe linije u smeru prema Učiteljskom naselju i Mirjevu.

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno