Pratite nas!

Gradski prevoz

Ponovno uspostavljanje trolejbuskih linija sa Trga Slavije

Objavljeno

-

foto bgd365.rs
Zbog istovremenog odvijanja radova na Trgu republike u ulicama 27. marta, Džordža Vašingtona, Cara Dušana i Mis Irbijeva, od danas biće izmenjen režim linija javnog prevoza, poručuju iz Gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Privremeno se ukida linija broj 40 a uvodi autobuska linija 40A, ukidaju se autobuske linije 21A (Trg Slavija – Učiteljsko naselje) a uspostavlja 21A (Palata ‘Albanija’ – Učiteljsko naselje), takođe se ukida linija 22A (Trg Slavija – Kruševačka) i 29A (Palata ‘Albanija’ – Medaković 3).

Uspostavljaju se linije 22L i 29L od Trga Slavije do perifernih terminusa a linije broj 33 i 48 se vraćaju na redovne trase. Vozila sa linijim broj 5A će kao i u predhodnom periodu saobraćati na trasi terminus Dorćol / SPC ‘Milan Gale Muškitarović’, Taduša Košćuška, Cara Dušana, Francuska, Braće Jugovića, Dečanska, Trg Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra, Vukov spomenik.

Vozila sa linije broj 79 će u zoni radova saobraćati ulicama terminus Dorćol / SPC ‘Milan Gale Muškitarović’, Taduša Košćuška, Cara Dušana, Venizelosova, Poenkareova, Cvijićeva, Dimitrija Tucovića i dalje redovnom trasom.

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno