Pratite nas!

Gužve u saobraćaju

BEOGRAD BLOKIRAN! TAKSISTI NASTAVILI PROTESTE I DANAS! Evo kuda se kreću kolone!

Objavljeno

-

Foto: ilustracija / pixabay.com
Beogradski taksisti nastvili su i danas protest od 13 časova, okupljajući se na četiri lokacije, odakle se kreću ka centru Beograda.

Beogradski taksisti krenuli su u i danas u protestnu vožnju krećući se sa nekoliko lokacija u gradu. Taksisti se kreću od Obrenovačkog puta na Čukarici, iz Bloka 70 na Novom Beogradu, iz pravca hale „Aleksandar Nikolić“ na Paliluli i iz Kumodraške na Voždovcu.

Kako su najavili organizatori protesta, skup bi trebao da traje do 15 časova, a da će biti organizovani i narednih dana, zbog toga što, kako tvrde, nadležne institucije ne sprovode zakon protiv „privrednih društava i udruženja koja nezakonito, posredstvom aplikacija, obavljaju taksi prevoz“.

Ukoliko ovog popodneva nameravate da se krećete beogradskim ulicama, predlažemo da izbegnete trase kojima se kreću nezadovoljni taksisti.

Deo taksista kreće se od hale“Aleksandar Nikolić“, a zatim ulicama Čarli Čaplina, Jaše Prodanovića, Takovskom, uglom Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve.

Taksisti koji kreću iz Kumodraške, sa Voždovca, kretaće se Bulevarom Peka Dapčevića do Autokomande, a zatim Bulevarom oslobođenja do Slavije, završavaju vožnju na uglu Nemanjine i Balkanske.

Novobeogradski taksisti kreću iz Bloka 70 ulicom Omladinskih brigada do Bulevara Mihajla Pupina, potom do Brankovog mosta, kroz Prizrensku do Terazija i Trga Nikole Pašića. Krajnja destinacija im je ugao Kneza Miloša i Nemanjine.

Sa Obrenovačkog puta, sa Čukarice taksisti će se kretati do Radničke, potom Bulevarom vojvode Mišića do Mostarske petlje pa do ugla Kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra.

Iz beogradskih taksi udruženja poručuju da će se protesti nastaviti, a kako prenose pojedini mediji, naredne nedelje će se protesti organizovati u „šicu“, odnosno od 13 do 17 časova.

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno