Pratite nas!

Info

Izmena režima javnog prevoza zbog radova u Baštovanskoj ulici

Objavljeno

-

foto bgd365.rs
Prema saopštenju iz Sekretarijata za javni prevoz od 05. 10. do 07. 10. 2019. godine zbog izvođenja radova na izgradnji distributivne toplovodne mreže sa priključcima u ulici Baštovanska, na delu od ulice Bulevar oslobođenja do ulice Crnotravska (interna saobraćajnica) – zauzeće ulice Baštovanska i polovina ulice Paunova u zoni, raskrsnice sa ulicom Baštovanska, doći će do izmena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova vozila sa linija br. 401 i 402 će u smeru prema periferiji saobraćati ulicama Bulevar oslobođenja, Crnotravska, Paunova i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnim trasama,
vozila sa linija br. 403, 405, 406, 407, 408, 409, 503 će u smeru prema periferiji saobraćati ulicama Bebelova, Bulevar oslobođenja i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnim trasama, dok će trolejbusi sa linije br. 40 će u periodu od 05. 10. do 06. 10. saobraćati do stare okretnice na Banjici i nosiće oznake 40L /Zvezdara – Banjica (Stara okretnica).
Na relaciji Banjica (Stara okretnica) – Banjica 2, biće uspostavljena autobuska linija 41A ulicama Crnotravska, Paunova, terminus Banjica 2.

Vozila sa linija koje saobraćaju ulicom Paunova će se u zoni raskrsnice sa ulicom Baštovanska kretati preostalom širinom kolovoza uz naizmenično propuštanje regulisano saobraćajnom signalizacijom.

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno