Pratite nas!

Gradski prevoz

OD DANAS ZATVORENA USTANIČKA ULICA: Ove linije gradskog prevoza se menjaju!

Objavljeno

-

Foto: bgd365.rs
Iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz saopšteno je da će, od 30. jula, od 8.30 časova do 8. avgusta, zbog radova na redovnom održavanju, biti izmenjen režim rada linija javnog gradskog prevoza u Ustaničkoj ulici, od Ulice Vojislava Ilića do Ulice Mihajla Todorovića.

Tokom izvođenja radova predviđeno je zatvaranje kolovoza Ustaničke ulice (smer prema Bulevaru kralja Aleksandra), dok će se kolovoz koji se u redovnom režimu koristi za saobraćaj u smeru prema gradu koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja.

Presecanje razdelnog ostrva Ustaničke ulice biće izvršeno da bi se omogućilo skretanje udesno iz Ulice Vojislava Ilića u Ustaničku (smer prema Bulevaru kralja Aleksandra).

Privremeno se izmeštaju stajališta (smer prema Bulevaru kralja Aleksandra): „Šumice” za linije javnog prevoza 17, 31, 50, 308 i 310 – stajalište se postavlja na razdelno ostrvo u visini postojeće pozicije stajališta; „Petrinjska” za linije javnog prevoza 17, 31, 50, 308 i 310 – stajalište se postavlja na razdelno ostrvo, oko 50 metara ispred postojeće pozicije; „Konjarnik” za linije javnog prevoza 17 i 31 – stajalište se postavlja u okviru okretnice, na poziciju ispred objekta sa kućnim brojem 230b; „Konjarnik” za linije javnog prevoza 50, 308 i 310 – stajalište se postavlja na poziciju oko 50 metara nakon okretnice „Konjarnik”, neposredno ispred kolskog ulaza u objekat sa kućnim brojem 234.

Izvor: beograd.rs

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno