Pratite nas!

Info

Potrošači na više opština prestonice bez vode u petak!

Objavljeno

-

foto bgd365.rs
Prema saopštenju iz JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija“ u petak 25. 10. 2019. godine zbog radova na vodovodnoj mreži potrošači će ostati bez vode na više opština.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar od 08h do 16h bez vode će biti potrošači u Cerskoj (od Jadranske do Đerdapske ulice) i Jadranskoj ulici, a na opštini Palilula, od 08h do 20h sati bez vode će biti potrošači u ulicama Patrisa Lumumbe, Vojvode Micka Krstića, Marijane Gregoran (od Vojvode Micka Krstića do Diljske ulice) i Diljska, dok će na opštini Zvezdara, od 08h do 22h bez vode ostati potrošači u naseljima Mirijevo III i Mirijevo IV.

Takođe, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, od 8:30 do 18h bez vode će biti potrošači u Belimarkovićevoj ulici od broja 1 do broja 17, a u istom vremenskom periodu na opštini Čukarica, bez vode će biti potrošači u ulicama Nodilova, Zrmanjska (od Vase Stajića do Požeške ulice) i Požeška (od Zrmanjske do Ulice Vladimira Radovanovića).

Na svim opštinama, izuzev opštine Voždovac, biće obezbeđene auto – cisterne, a potrošačima se savetuje da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

 

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno