Pratite nas!

Gradski prevoz

IZMENA VELIKOG BROJA LINIJA GRADSKOG PREVOZA I TAXI STAJALIŠTA ZBOG SNIMANJA SERIJE „SEAL TEAM“

Objavljeno

-

Foto: pixabay.com
Zbog snimanja serije „Seal team“ u Beogradu će doći do promene u radu linija javnog prevoza, poručuju iz Gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

U petak 09. 08. 2019. u periodu od 09:30 do 11:30 doći će do privremenog zatvaranja saobraćaja u ulici Terazije deo od raskrsnice sa ulicom Prizrenska do Palate ‘Albanija. U vremenskom periodu od 11h do 13h takođe privremeno zatvaranje saobraćaja u ulici Terazije deo od Palate ‘Albanija’ do ulice Kralja Milana.

Vozila javnog prevoza sa linijama br. 29A i 31 vršiće promenu smera kretanja na Trgu Slavija, dok će br. 27 saobraćati do terminusa Trg Republike ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Dečanska, Braće Jugovića, Francuska.

U nedelju 11. 08. 2019. u periodu od 7h do 19h biće potpuno zatvoren saobraćaj u ulici Trg Nikole Pašića do ulice Takovske, kao i Trg Nikole Pašića na delu od Dečanske ka ulici Takovska, takođe u istom vremenskom periodu biće pvremeno zaustavljen saobraćaj od 3 do 5 minuta u ulici Kralja Milana deo između Trga Nikole Pašića i ulice Terazija.

Vozila javnog prevoza 5A, 24 i 26 saobraća će ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Takovska, Cvijićeva, Venizelosova, Francuska, Cara Dušana i dalje redovno. Vozila sa linije br. 27 do Trga Republike saobraća će ulicama Bulevar kralja Aleksandra,Takovska, Cvijićeva i Bulevarom despota Stefana. Vozila 37, 44 i 58 ulicama Takovska, Cvijićeva, Venizelosova i dalje redovno dok vozila 65 i EKO 1 ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Takovska, Svetogorska, Makedonska, Dečanska (Nušićeva u smeru B) i dalje redovno, a vozila sa linije ADA1 ulicama Trg Republike, Bulevarom despota Stefana, Cvijićeva, Takovska, Kneza Miloša i dalje redovno.

U periodu od 12h do 21h ukida se Taxi stajalište ispred Doma narodne skupštine.

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno