Pratite nas!

Info

TOKOM VIKENDA VIŠE DOGAĐAJA U CENTRU GRADA – Više promena u saobraćaju!

Objavljeno

-

Foto: pixabay.com
Tokom vikenda pred nama u centralnim gradskim ulicama doći će do značajnih promena u regularnom odvijanju saobraćaja, budući da je najavljeno više događaja.

Promocija kadeta Vojske Srbije, Beogradski prajd, kao i već ustaljeni protest opozicije, dovešće do izmena saobraćaja, kao i saobraćanja linija gradskog prevoza, već od petka.

Promocija kadeta Vojske Srbije

Kao što smo već pisali, Sekretarijat za saobraćaj saopštio je da će tokom promocije kadeta, koju organizuje Ministrastvo odbrane, Univerzitet odbrane i Vojna akademija, 13.09.2019. godine, od 16.30 do 22.30 sati i 14.09.2019. godine od 08.00 do 14.30 sati, za saobraćaj će biti zatvorene ulice: Trg Nikole Pašića, Takovska od Svetogorske do Bulevara kralja Aleksandra, Bulevar kralja Aleksandra od Beogradske do Kneza Miloša, Kneza Miloša od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra, Dečanska od Terazijskog tunela do Trga N. Pašića, Resavska od Krunske do Bulevara kralja Aleksandra, kao i ul. Vlajkovićevoj od Trga N. Pašića do Majke Jevrosime.

Parada ponosa

U nedelju, sa početkom u 16 časova startuje Parada ponosa, završni događaj u okviru Otvorene nedelje ponosa. Učesnici ovogodišnje Parade ponosa, kretaće se od Slavije, Ulicom kralja Milana do Trga Nikole Pašića, a zatim kroz Kneza Miloša do parka Manjež gde je najavljen muzički program i, između ostalih, nastup Sare Jo, ovogodišnje kume Prajda. Šetnja će zastati ispred Vlade Srbije gde je najavljeno obraćanje.

Prostest opozicije

Protest opozicije „Jedan od pet miliona“, kao i prethodnih subota, započeće u 19 časova na platou ispred Filozofskog fakulteta. Šetnja se nastavlja Ulicom Vase Čarapića, preko Kolarčeve, Terazija, ulica Kralja Milana i Kneza Miloša do Krunske, a zatim Beogradskom do Njegoševe i Komore izvršitelja Srbije.

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno