Pratite nas!

Info

U utorak bez vode opština Zvezdara, a u sredu opštine Savski venac i Čukarica! Evo i koje ulice su u pitanju!

Objavljeno

-

foto bgd365.rs
Prema saopštenju iz JKP “Beogradski vodovod i kanalizacije“ zbog planiranih radova na opštini Zvezdara u utorak 22. 10. 2019. godine potrošači će ostati bez vode, dok narednog dana u sredu 23. 10. 2019. bez vode će ostati potrošači na opštini Savski venac i na opštini Čukarica.

Zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara od 08:30 do 18h, bez vode će ostati potrošači u Ulici vojvode Bogdana (od Jovana Ćirilova do Đuke Dinić). Narednog dana, u sredu od 8h do 00h zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac, bez vode će biti potrošači u Ulici kraljice Natalije (od Kameničke do Balkanske ulice). Takođe istog dana, na opštini Čukarica zbog radova “EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, od 08:30 do 15h bez vode će ostati potrošači u Ulici Milije Stanojlovića (od broja 30 do kraja ulice).

Na svim opštinama biće obezbeđene auto – cisterne, a potrošačima se savetuje da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno