Pratite nas!

Gradski prevoz

Zbog radova u Ustaničkoj ulici promenjen red linija javnog prevoza

Objavljeno

-

foto bgd365.rs
Sekretarijat za javni prevoz je najavio da u periodu od 24.08. do 01.09.2019. godine, zbog izvođenja radova na redovnom održavanju kolovoza u ulici Ustanička, na delu od ulice Mihaila Todorovića do ulice Rebeke Vest, uključujući i okretnicu „Konjarnik“ doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova predviđeno je zatvaranje desne strane kolovoza ulice Ustanička (smer prema ulici Bulevar kralja Aleksandra), kao i same okretnice „Konjarnik“ dok će se kolovoz koji se u redovnom režimu koristi za saobraćaj u smeru prema ulici Vojislava Ilića koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja.

Linije br. 17 i 31 će saobraćati na skraćenoj trasi, gde će promenu smera kretanja vršiti ulicama Ustanička, Rimska, Vojislava Ilića, Ustanička prema gradu odnosno Novom Beogradu. Vozila će korekciju vremena polaska vršiti na stajalištu „Šumice“ u smeru prema gradu. Linija ADA3 će saobraćati do terminusa „Šumice“, a uspostavlja se privremena autobuska linija br. 50L (Ustanička – Medaković 3), koja će ići ulicama Ustanička, Vojislava Ilića, Svetozara Radojčića.

Linije br. 50, 308 i 310 će saobraćati redovnim trasama, a uspostavlja se privremeno stajalište „Ustanička“ za linije br. 50, 308 i 310 – smer prema ulici Bulevar kralja Aleksandra, na poziciji EDB stuba, kao i privremeno stajalište „Hotel Srbija“ u ulici Rimska, za linije br. 17 i 31.

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno