Pratite nas!

Tehno svet

USKORO Stiže nova društvena mreža, a PO OVOME ĆE SE RAZLIKOVATI OD OSTALIH!

Objavljeno

-

Foto: shoelace.nyc

Nakon ukidanja društvene mreže Google+, iz Guglovog inkubatora Area 120, stižu vesti o pokretanju nove društvene mreže. Ovoga puta potpuno drugačije od dostupnih.

Nova Guglova društvena mreža nosi naziv Shoelace (prim. prev. Pertla), a suštinski je potpuno različita od svih dostupnih mreža. Ono što je izdvaja, jeste tendencija ka offline druženju.

Dakle, Shoelace nije još jedna društvena mreža na koju ćete objavljivati selfije, statuse i sličan saržaj. Shoelace postoji da bi povezao ljude sličnih interesovanja i usmerio ih na druženje u „realnom svetu“.

Ideja je da se korisnici povežu zahvaljujući zajedničkim temama, da se ‘vežu kao pertle’. To ćemo postići kroz aktivnosti koje nazivamo petljama. Petlje mogu da prave sami korisnici ili će ih Google nuditi na osnovu informacija na njihovom profilu, poručuju iz Gugla.

Ova društvena mreža je trenutno dostupna putem Android i iOS aplikacije na teritoriji Nju Jorka, a kada će i da li će doživeti globalnu verziju, ostaje nam da vidimo u budućnosti.

Izvor: Tech Crunch/Bgd365.rs

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno