Pratite nas!

Nekategorizovano

Opština Obrenovac organizuje humanitarne događaje za Helenu Gavran

Objavljeno

-

Foto: pixabay.com
Gradska opština Obrenovac pripremila je narednih dana, niz humanitarnih događaja za devojčicu Helenu pod nazivom “Za Helenin život“.

Helena je devojčica od nepune četiri godine i najstarija od tri sestre. Njeno bezbrižno detinjstvo, nažalost prekinuto je 17. 08. 2019. godine kada joj je dijagnostikovan hidrocefalus. U bolnici na Kliničkom Centru na odeljenju neurohirurgije porodici saopštavaju da Helena pored hidrocefalusa ima i tumor na malom mozgu. Već sutradan je prvi put operisana, a nakon toga je usledila još jedna operacija. Nažalost, tumor je maligni i zato je Heleni hitno potrebna pomoć za dalje lečenje na klinici u Parizu. Ovoga puta za dalju borbu ste joj potrebni i vi, jer porodica nije u mogućnosti da obezbedi dovoljnu sumu novca koja je potrebna za lečenje.

Humanitarna prodajna izložba “Za Helenin život” biće otvorena u četvrtak, 10. oktobra u Galeriji SKC-a, sa početkom u 19h, a prodaja će se vršiti od petka 11. oktobra do nedelje 13. oktobra, od 10h do 19h. Predstava “Četiri praseta” biće izvedena humanitarno za Helenu u Sportsko kulturnom centru ”Obrenovac” u nedelju, 13. oktobra u 17h.

U ponedeljak, 14. 10. 2019. godine, u pozorišnoj sali Sportsko – kulturnog centra “Obrenovac”, od 19:30, Centar za očuvanje tradicije u kulture “TENT” prirediće humanitarni koncert za Helenu Gavran. A u nedelju 20. 10. 2019. od 17h glumci “Obrenovačkog pozorišta” igraće u predstavi “Lunja i Maza” humanitarno za Helenu! Cena ulaznice za sve događaje je po 300 dinara.

Pozivaju se građani da se u što većem broju odazovu ovim događajima kako bi Heleni obezbedili bezbrižno detinjstvo.

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno