Pratite nas!

Događaji

Dan otvorenih vrata – subota JKP “Gradska čistoća“

Objavljeno

-

foto bgd365.rs
U subotu 26. oktobra od 10h JKP „Gradska čistoća“ u ulici Mije Kovačevića 4, pozivaju sve mališane i sugrađane koji žele da vide njihovu savremenu mehanizaciju i upoznaju se sa načinom rada preduzeća i ljudima koji rade danonoćno za dobrobit svih stanovnika Beograda.

Komunalni radnici i vozila najviše oduševljavaju upravo najmlađe i zato će deca imati jedinstvenu priliku da se sa vozačima „Gradske čistoće“ provozaju u njima omiljenim „smećarcima“. Moći će da vide i kako se peru ulice, čime se zimi uklanja sneg i kako to autočistilice peru i čiste ulice Beograda. Posebnu pažnju svim posetiocima biće skrenuta na reciklažu i njihovu težnju da se sačuva zdrava planeta, kako bi nam podarila zdrave namirnice. Iz tog razloga ovoj akciji će se priključiti i JKP „Gradske pijace“ koje će doneti sveže voće.

Popularna mama Dušica Stamenković poznatija kao Ignjatova mama će organizovati kreativnu radionicu na kojoj će sa decom praviti ukusne, vesele tanjiriće zdrave hrane, kako bi i roditelje i decu podstakli da se kvalitetno hrane.

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno