Pratite nas!

Događaji

„Drugima na korist, sebi na radost“ – humanitarna akcija u osnovnoj školi na Zvezdari

Objavljeno

-

Foto: pixabay.com
Humanitarna akciji „Drugima na korist, sebi na radost“ učenika i nastavnika Osnovne muzičke škole „Vladimir Đorđević“ za poboljšanje uslova rada škole biće održana u subotu, 2. 11. 2019. od 10h u prostorijama matične škole, u ulici V. Jagića br.5.

Na predlog Saveta roditelja OMŠ „Vladimir Đorđević“, već četvrtu godinu se organizuje „Saborovanje u Đorđeviću“. Roditelji, učenici i nastavnici predstaviće svoja umeća i zabaviti vas na najrazličitije načine. U okviru ovog jedinstvenog kulturnog druženja, pored uživanja u muzici, očekuju vas radionica udruženja „Seoska kuća“, široka ponuda slatkiša i rukotvorina i izložba umetničkih slika.

Materijalna sredstva koja budu prikupljena biće upotrebljena za poboljšanje uslova rada OMŠ „Vladimir Đorđević“ – održavanje i reparaciju instrumenata, putovanja učenika i nastavnika na takmičenja i festivale, uređivanje školskog prostora i ostale potrebe, o čijem prioritetu će odlučivati komisija sačinjena od roditelja, nastavnika, rukovodstva Škole i drugog kvalifikovanog kadra.

 

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno