Pratite nas!

Događaji

Radionica za programiranje video igara za decu opštine Stari grad

Objavljeno

-

Foto: pixabay.com
„KID HUB“ – DEČJI HAB u saradnji sa Ustanovom kulture „Stari grad“, organizuje besplatnu radionicu programiranja video igara u programskom jeziku #Python, koja je namenjena polaznicima uzrasta od 10 do 14 godina. Radionica  „PYTHON – Programiraj svoju video igru” održaće se 2. 11., od 11 do 13h u prostorijama Ustanove kulture Stari Grad, Kapetan Mišina 6a.

Iz KID HUB -a, koji je posvećen osnaživanju kreativnog potencijala dece od 7 do 18 godina i unapređenju zapošljivosti mladih kroz inovativne obrazovne programe koji integrišu IT, STEAM (nauku, tehnologiju, umetnost, metematiku), mejker obrazovanje, dizajn, socijalne inovacije i kreativno preduzetništvo, poručuju da učenje programiranja kod dece podstiče kritičko razmišljanje, primenu znanja iz matematike, fizike i informatike i kreativni pristup rešavanju problema.

Učešće u radionici je besplatno, dok sve informacije možete dobiti putem mejla: [email protected] ili na telefone 064/ 138 – 96 – 16 i 064/ 266 – 96 – 70. Dok je prijava obavezna na OVDE

Lajkujte nas na Facebooku!

Popularno