Pratite nas!

Događaji

Za vikend “Trofej Beograda“ u ritmičkoj gimnastici i u karateu

Objavljeno

-

Foto: pixabay.com
U nedelju 3. novembra održaće se „Trofej Beograda” u karateu, dok će se „Trofej Beograda” u ritmičkoj gimnastici odžati 2. i 3. novembra, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Na turniru, koji će se održati u SC „Banjica Crnotravska 4, očekuje se učešće oko hiljadu takmičara iz zemlje i inostranstva, u svim uzrasnim kategorijama (od poletaraca do seniora), u katama i borbama. Svečano otvaranje je u 9:45 časova.

„Trofej Beograda” u ritmičkoj gimnastici održava se već desetu godinu zaredom kao međunarodno takmičenje za sve takmičarske uzraste i sve kategorije, a takmičenje će se održati 2. novembra od 17:30 do 20h i 3. novembra od 10h do 11:25 u Sportskoj hali „Master” u Zemunu. Ulaz u dvoranu je slobodan.

Takmičenju će ove godine prethoditi trenerski master klas istaknutog trenera iz Nemačke Galine Kriljenko, trenera olimpijskih, svetskih i evropskih šampionki. Susret sa beogradskim trenerima je zamišljen i kao ogledni trening za beogradske takmičarke, koji će se održati u hali „Aleksandar Nikolić”, sutra od 18 do 20h.

Lajkujte nas na Facebooku!

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar Login

Vaš komentar

Popularno