Pratite nas!

Uslovi korišćenja

Korišćenjem portala Bgd365.rs, njegovog sadržaja i bilo kog dela portala Bgd365.rs automatski prihvatate aktuelne Uslove korišćenja i u potpunosti se slažete sa svim odredbama Uslova korišćenja.

Korisnici portala Bgd365.rs su dužni da redovno čitaju Uslove korišćenja, te se smatra da su korisnici korišćenjem portala Bgd365.rs, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim Uslovima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti i da ih prihvataju.

Korišćenjem portala Bgd365.rs saglasni ste da portal Bgd365.rs, ili bilo koji njegov deo nećete koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Portal Bgd365.rs prikuplja informacije koje vas ne identifikuju lično, posredstvom kolačića. Politiku kolačića pročitajte ovde. Ove informacije se prikupljaju kretanjem korisnika kroz stranice portala, bez konkretne akcije korisnika.

Portal Bgd365.rs ne prikuplja lične podatke, izuzev ukoliko prilikom posete našem portalu lično obezbedite ove podatke.

Podaci koje prikupljamo:

– Domen i IP adresa
– Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg je pristupljeno našem portalu
– Tačno vreme pristupa i dužinu posete našeg portala
– Informacije o stranicama koje posećujete
– Ukoliko ste linkovali naš portal sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta
– Ukoliko nam sami prosledite informacije: ime i prezime i adresu elektronske pošte

Ukoliko odlučite da nam sami pružite informacije slanjem e-maila ili popunjavanjem formulara na našem sajtu, koristićemo te informacije samo kako bismo bili u poziciji da vam lakše pomognemo. Ne sakupljamo lilčne podatke ni za jednu drugu svrhu, niti ih obrađujemo, grupišemo, selektujemo i na bilo koji način editujemo. Takođe, ne kreiramo individualne profile od informacija koje nam dajete niti ih prosleđujemo nekim trećim stranama. Vaši podaci će biti dati na uvid nadležnim državnim organima samo ako smo zakonom obavezani da to učinimo.

Lične podatke koje prikupljamo putem našeg sajta odnose se na podatke koji se pikupljaju putem kontakt forme i forme za komentarisanje naših tekstova. Korisnik ove lične podatke svojevoljno ostavlja na našem sajtu. Portal Bgd365.rs ne prodaje ili iznajmljuje vaše podatke drugim licima.

U skladu sa novom GDPR regulativom korisnik ima pravo da u svakom trenutku zatraži:
– trajno brisanje njegovih podataka iz naše baze ili email liste
– uvid o podacima koje je ostavio na našem veb sajtu

Kolačići

Kolačić je mali zapis koji web stranice koje posećujete deponuju i/ili čitaju iz memorije vašeg krajnjeg uređaja (kao npr. računara, prenosnog računara ili smart telefona) preko vašeg internet pretraživača. Kolačići takođe čine vaše interakcije sa internet stranicama sigurnijim i bržim jer pamte svoje postavke (na primer prijavu i jezik) tako što šalju podatke koji sadrže povratno na izvornu internet stranicu sa koje potiču (kolačići prve strane) ili drugoj internet stranici kojoj pripadaju (kolačići treće strane) kada ponovo posetite stranicu u pitanju koristeći iste krajnje uređaje. Na našem portalu postoje tri vrste kolačića: neophodni, analitički i reklamni. Saglasnost za korišćenje kolačića na vašem uređaju dajete prihvatanjem Politike kolačića.

Portal Bgd365.rs

Portal Bgd365.rs korisnicima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala Bgd365.rs, ukoliko ne krše Uslove korišćenja.

Portal Bgd365.rs se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Celokupan sadržaj portala Bgd365.rs objavljuje se u dobroj nameri. Sve sadržaje portala Bgd365.rs koristite na sopstvenu odgovornost i portal Bgd365.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sadržaja. Pristup portalu Bgd365,rs, kao i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama svih uzrasta.

Autorska prava

Portal Bgd365.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Bgd365.rs. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava – portal Bgd365.rs, partneri, korisnici, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je portal Bgd365.rs povredio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Veze na spoljne stranice

Portal Bgd365.rs sadrži veze (linkove) na web stranice koje se nalaze van portala Bgd365.rs. Sve veze objavljene na portalu Bgd365.rs  objavljene su u dobroj nameri i portal Bgd365.rs se ne može se smatrati odgovornim za sadržaje veza koje se nalaze van portala Bgd365.rs.

Završne odredbe

Portal Bgd365.rs zadržava pravo izmene Uslova korišćenja, bez bilo kakvog prethodnog ili naknadnog obaveštenja korisnika.

Aktuelne odredbe Uslova korišćenja portala Bgd365.rs nalaze se na stranici https://bgd365.rs/uslovi-koriscenja/